en
ua
en
EGW-NewsHaloAlla nyheterCloud 9 blev mästare i Halo Championship Series 2021: Kickoff Major

Cloud 9 blev mästare i Halo Championship Series 2021: Kickoff Major

0
0
3309

Halo Championship Series 2021: Kickoff Major har avslutats. Mästerskapet, som ägde rum 17-19 december i Nordamerika, tävlade mer än 250 lag om rätten att bli ägare till en del av prispotten till ett belopp av 350 000 $. Team Cloud9 vann turneringen och slog eUnited med 4:1 i den stora finalen.

Turneringen för den framtida vinnaren startade från Pool Play-stadiet, som ett resultat av vilket Cloud9 slog Spacestation Gaming (3: 0), XSET (3: 0) och Acend (3: 1), och därmed fick en plats i den övre parentesen av slutspelet. Här hanterade det nordamerikanska laget med tillförsikt Team War (3: 0), Quadrant (3: 1), OpTic Gaming (3: 2) och eUnited (3: 1) för att nå den stora finalen. I den avgörande matchen klarade Cloud9 återigen eUnited med en 4:1-poäng utan problem, och blev därmed vinnaren av den första Major-turneringen i Halo Infinite-disciplinen.