en
ua
en
EGW-NewsPUBGAlla nyheterNewHappy blev mästare PUBG Champions League 2022 - Spring
NewHappy blev mästare PUBG Champions League 2022 - Spring
2743
0
0

PUBG Champions League 2022 - Våren har kommit till ett slut. Vid mästerskapet, som hölls från 1 mars till 11 april i Shanghai på VSPN Studios webbplats, kämpade 24 lag från Kina om en prispott på $629 093, samt åtta biljetter till PUBG Continental Series 6: Asia. Vinnaren av turneringen var NewHappy- laget, som fick 259 poäng i slutskedet.

Turneringen för den framtida vinnaren började med en imponerande prestation vid veckofinalerna, där NewHappy tog förstaplatsen efter fyra veckors tävling och tjänade totalt 450 poäng.

Chicken.gg

Gratis ädelstenar, plus dagliga, veckovisa och månatliga boosts!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Efter att ha tagit sig till slutskedet av PUBG Champions League 2022 - Spring, tog laget snabbt ledningen, inte bara vinna individuella omgångar, utan också markera höga prestationer. Som ett resultat fick NewHappy 259 poäng och gick om alla närmaste förföljare.

Resultat från PUBG Champions League 2022 - Våren

• 1:a plats: NewHappy - $157 273 + 40 PGC Points + slot på PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 2:a plats: 17 Gaming — $94 364 + 20 PGC Points + slot för PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 3:e plats: Tianba - $47 182 + 10 PGC Points + slot för PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 4:e plats: Petrichor Road - $31 454 + 5 PGC Points + slot för PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 5:e plats: TYLOO - $31 454 + slot för PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 6:e plats: Four Angry Men - $15 727 + slot för PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 7:e plats: JUFU - $15 727 + slot för PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 8:e plats: Infanteri - $15 727 + slot för PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 9:e plats: Change The Game - $11 009 + slot vid 22PCL Summer
  • 10:e plats: TakeMeAway Gaming - $11 009 + slot vid 22PCL Summer
  • 11:e: Multi Circle Gaming — $7 863 + slot vid 22PCL Summer
  • 12:e: RainbowStyle - $7 863 + 22PCL Summer slot
  • 13:e plats: DD Team - $5 504 + 22PCL Summer slot
  • 14:e plats: Soy Milk Squad - $5 504 + 22PCL Summer slot