EGW-NewsVALORANTAlla nyheterTSM blev vinnaren av Knights Arena Monthly Gauntlet 2022: February
TSM blev vinnaren av Knights Arena Monthly Gauntlet 2022: February
2990
0
0

Knights Arena Monthly Gauntlet 2022: Februari har kommit till sitt slut. Vid mästerskapet, som hölls online från 23 till 25 februari, tävlade 32 nordamerikanska lag om en prispott på $5 000. Vinnare av turneringen blev TSM -laget, som i den stora finalen var starkare än 100 Thieves med en poäng på 2:1. Tredjeplatsen i mästerskapet togs av Andbox-laget, som spelade ut Renegades med en poäng på 2:0.

Turneringen var en bris för den slutliga vinnaren eftersom TSM snabbt gjorde kort med Team Reckaroo (2:0), Team Basilisk (2:0) och Renegades (2:1), och tog sig därmed till den stora finalen i tävlingen. Här lyckades laget med stora svårigheter spela ut 100 Thieves (2:1), och lyckades överleva på den avgörande Ascent-kartan.